9 spectaculaire datetips bij lekker weer

Zoals je weet is SizzL net een beetje anders. Daarom zijn de datetips ook altijd net een beetje anders. Een drankje drinken is hartstikke leuk, maar onderstaande dates zorgen sowieso voor een onvergetelijke ervaring! Dit keer 9 spectaculaire datetips bij lekker weer. De tropische temperaturen hebben ons land weer bereikt, dus hoog tijd voor geschikte dates. Eigenlijk vond ik heel veel gave dingen om te doen, dus er komt binnenkort nog een deel 2! Maar om je geen keuzestress te bezorgen, beginnen we met deze 9.

Crash, Smash & Splash
Hiervoor moeten jij en je date aardig avontuurlijk zijn, maar crash, smash and splash your way through bij het enige echte Wipe-Out parcours in Nederland! Is het nog op tv? Geen idee, maar het is hoog tijd om zelf een keer je kunsten te tonen op een van de 3 courses. Deze courses, die bestaan uit land- en/of wateronderdelen, nemen per stuk 2 uur in beslag. Pak je date en ga los!

Bubbelen in een luxe boomhut
Slapen in boomhutten is booming en de boomhutten schieten als paddestoelen uit de grond. Zet de champagne alvast koud en plons na het boogschieten, mountainbiken, wandelen of vogels en wild spotten buiten in de jacuzzi om lekker af te koelen bij ondergaande zon. Daarna duik je gezellig de super deluxe boomhut in om te chillen of een spelletje te doen.

Road Trip
Pak de auto, regel lekkere hapjes en drankjes en ga met je date naar bestemming onbekend met de SizzLing Road Trip. Regel een dobbelsteen, want deze dobbelsteen zal jullie avontuur leiden en brengt je op de meest onverwachte plekken.

Related posts

Leave a Comment